«Τελειώνει» του Νικολάου στην Ουντινέζε

Gazzetta team
«Τελειώνει» του Νικολάου στην Ουντινέζε

bet365

Μέχρι το Σάββατο αναμένεται να ταξιδέψει στην Ιταλία ο Δημήτρης Νικολάου για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Ουντινέζε.

Ντινάμο Μόσχας – Ρούμπιν Καζάν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Έτοιμος να αναχωρήσει στην Ιταλία είναι ο Δημήτρης Νικολάου. Η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Ουντινέζε είναι οριστική και μέσα τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στην ιταλική ομάδα.

Για τον λόγο αυτό ο παίκτης θα ταξιδέψει μέχρι αύριο στη γειτονική χώρα και να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στην Ουντινέζε, αρχικά ως δανεικός με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι έναντι 4 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα