Πάει Πέμπτη η ανακοίνωση για Ακπόμ

Πάει Πέμπτη η ανακοίνωση για Ακπόμ

Πάει Πέμπτη η ανακοίνωση για Ακπόμ

bet365

Τελικά την Πέμπτη (2/8) αναμένεται να ανακοινωθεί, εκτός απροόπτου, η απόκτηση του Τσούμπα Ακπόμ και η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Αρσεναλ για τον 23χρονο Αγγλο φορ.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ρόζενμποργκ - Σέλτικ, αν o Μπέτνερ σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Κάποια γραφειοκρατικά και διαδικαστικά ζητήματα γύρω από το συμβόλαιο, που δεν σχετίζονται με τη διάρκεια ή το οικονομικό μέρος, δεν ξεπεράστηκαν και έτσι πάει για την Πέμπτη (2/8) εξαιτίας και του σημερινού αγώνα στη Βασιλεία, η ανακοίνωση της απόκτησης του Τσούμπα Ακπόμ.

Ο Αγγλος φορ έχει περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και απομένει το τυπικό μέρος της συγκεκριμένης μεταγραφικής κίνησης του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα