«Νέες επαφές Ολυμπιακού με Ιντερνασιονάλ για Μολέδο»

«Νέες επαφές Ολυμπιακού με Ιντερνασιονάλ για Μολέδο»

Gazzetta team
«Νέες επαφές Ολυμπιακού με Ιντερνασιονάλ για Μολέδο»

bet365

Το όνομα του Μολέδο απασχολεί και πάλι το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει το «Sportime», στη Βραζιλία ακούστηκε πως ο Ολυμπιακός έχει πάλι το όνομα του Μολέδο στα υπόψιν του από τη στιγμή που Μαρτίνς θέλει έναν έμπειρο στόπερ για την άμυνά του.

Ο 30χρονος πρώην άσος του Παναθηναϊκού φέρεται να τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό στο οικονονομνικό κομμάτι.

Σερίφ – Σκεντίγια και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστούν τουλάχιστον τέσσερις κίτρινες κάρτες! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Αγκάθι» παραμένει η Ιντερνασιονάλ που ζητάει 2.500.000 ευρώ, ενώ κι οι «πράσινοι» πρέπει να πάρουν άλλα 2.000.000 ευρώ λόγω της ρήτρας που υάρχει στο συμβόλαιο των δύο πλευρών.

Όπως τονίζεται δε ο Μολέδο δεν έχει κόψει τις επαφές με την Ελλάδα και γράφεται πως υπήρξαν επαφές με το βραζιλιάνικο σύλλογο για να βρεθεί η συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα