Μένει μόνο η ανακοίνωση για Ακπόμ

Μένει μόνο η ανακοίνωση για Ακπόμ

bet365

Το τυπικό κομμάτι απομένει για να πάρει επίσημη μορφή η απόκτηση του Τσούμπα Ακπόμ από τον ΠΑΟΚ, με τον Αγγλο φορ να περνάει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώνει τις συζητήσεις στην Τούμπα.

Ο 23χρονος επιθετικός βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (30/7) στην Τούμπα, όπου και ολοκλήρωσε όλα τα διαδικαστικά ζητήματα, που αφορούν τη μεταγραφή του από την Άρσεναλ στον ΠΑΟΚ.

Συνοδευόμενος από τον Αγγλο και Έλληνα μάνατζέρ του ο Ακπόμ είχε την πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους της νέας ομάδας του, είδε τους χώρους στην Τούμπα και αποχώρησε λίγο πριν ξεκινήσει η απογευματινή προπόνηση του «Δικεφάλου».

Νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας είχε περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τριετή συνεργασία της με τον Αγγλο στράικερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα