«Πολλά τα λεφτά για τον Ακπόμ, κίνητρο του η Ευρώπη»

«Πολλά τα λεφτά για τον Ακπόμ, κίνητρο του η Ευρώπη»

bet365

Ο ΠΑΟΚ έκανε το «κόλπο γκρόσο» στην περίπτωση του Τσούμπα Ακπόμ, τον οποίο πήρε «μέσα από τα χέρια» της Σιντ Τρούιντεν και κάποιων γαλλικών ομάδων, με «όπλο» την παρουσία στην Ευρώπη.

Μέχρι πριν από μια εβδομάδα στο βόρειο Λονδίνο ήταν σχεδόν βέβαιοι πως ο Τσούμπα Ακπόμ θα συνεχίσει την καριέρα του, αυτή τη φορά ως ελεύθερος, στη Σιντ Τρούιντεν, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο ως δανεικός. Όμως, η Αρσεναλ μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου, που υπέγραψε με τον Αγγλο στράικερ το Φερβουάριο του 2015, συνέχισε να έχει επαφές και συζητήσεις, από την στιγμή μάλιστα που δεν υπολογίζεται από τον Ουνάι Εμερι, με πολλές γαλλικές κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ, επιδιώκοντας να βάλει στο ταμείο της ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια αγγλικές λίρες (2.248.000 ευρώ).

Το οικονομικό ήταν ένα σοβαρό πρόβλημα για την ομάδα της Σιντ Τρούιντεν, που όπως συνέβη και στις περιπτώσεις των Κίτσιου και Χαρίση θεωρούσε βάση των οικονομικών της τεράστιο ένα ποσό πάνω από το ένα εκατομμύριο ευρώ.

«Πρέπει να παραδεχθούμε ότι ούτε η Άντερλεχτ δε θα μπορούσε να πληρώσει το συμβόλαιο του Ακπόμ, που προφανώς θέλει να πάει σε μια ομάδα η οποία αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το Τσάμπιονς Λιγκ ή το Γιουρόπα Λιγκ», παραδέχθηκε μόλις το Σάββατο (28/7) ο διευθύνων σύμβουλος της Σιντ Τρούιντεν, Τακαγιούκι Τατείσι, μιλώντας στην «Het Belang van Limburg».

Κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ αρχικά κατέληξε σε συμφωνία με την Αρσεναλ, αλλά και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται μέσα στις πρώτες ημέρες της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιήσει το «deal» με το «Δικέφαλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα