Την... σκυτάλη Σολδάνο & Μάρκοβιτς, ανοιχτό ακόμα για Μολέδο και Αράο!

Την... σκυτάλη Σολδάνο & Μάρκοβιτς, ανοιχτό ακόμα για Μολέδο και Αράο!

Δημήτρης Τομαράς
Την... σκυτάλη Σολδάνο & Μάρκοβιτς, ανοιχτό ακόμα για Μολέδο και Αράο!

bet365

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ακόμα 2 μεταγραφές και ετοιμάζεται για νέο... μπαράζ με συνέχεια στην ενίσχυσή του σε άμυνα, άξονα και επίθεση. Τα ονόματα που παραμένουν επί τάπητος.

Για αρχή το θέμα Μολέδο για την άμυνα των Πειραιωτών συνεχίζει να είναι ανοιχτό. Όπως δεν έχει κλείσει ακόμα αρνητικά το ζήτημα του μέσου Γουίλιαν Αράο.

Για το κέντρο του ο Ολυμπιακός ήθελε και τον Γιάκομπ πάντως. Εκτός από αυτά τα ονόματα για εξτρέμ υπάρχει σε πρώτο πλάνο ο 24χρονος Λαζάρ Μάρκοβιτς, που συνεχίζει να έχει αισθητές πιθανότητες να κλείσει. Για τον μεσοεπιθετικό της Λίβερπουλ είχατε ενημερωθεί πρώτοι για τα νέα δεδομένα από το Gazzetta. Επίσης για την επίθεση δεν έχει βγει από την λίστα το όνομα του 23χρονου Φράνκο Σολδάνο, φορ με αργεντίνικο και ιταλικό διαβατήριο. Τα προσεχή 24ωρα είναι ικανά λοιπόν να αναδείξουν από 2 έως 4 μεταγραφές ακόμα για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα