Τώρα το συζητάει ο Βέρνμπλουμ…

Τώρα το συζητάει ο Βέρνμπλουμ…

Τώρα το συζητάει ο Βέρνμπλουμ…

bet365

Αλλαγή στάσης από την πλευρά του Σουηδού χαφ, που φαίνεται να ρίχνει γέφυρες με τον ΠΑΟΚ, που στο μεταξύ δεν έχει κρύψει τη δυσφορία του για τη μέχρι τώρα στάση του.

Μέχρι πριν από λίγες μέρες ο Πόντους Βέρνμπλουμ έδειχνε να μη θέλει καν να μπει στη διαδικασία να συζητήσει την απίστευτη πρόταση του ΠΑΟΚ, που έχει στα χέρια του από τον περασμένο Μάιο.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλο αυτό το διάστημα η πλευρά του 32χρονου Σουηδού ποδοσφαιριστή έβρισκε προφάσεις για να μην απαντάει στην πρόταση του «Δικεφάλου», που προκειμένου να τον δελεάσει είχε φτάσει το ετήσιο ποσό συμβολαίου σε απίστευτα νούμερα.

Την ώρα που οι φήμες έδιναν και έπαιρναν, μέχρι και ότι έχει κλείσει σχολείο για τα παιδιά του είχε ειπωθεί, ο Βέρνμπλουμ συνέχιζε τις καλοκαιρινές διακοπές του, αναζητώντας ενδεχομένως μια καλύτερη πρόταση από ένα καλύτερο πρωτάθλημα από ότι η Σούπερ Λίγκα.

Όμως, η πλευρά του Σουηδού, μετά από τις όποιες προτάσεις είδε να έρχονται από την Ιταλία (Φιορεντίνα, η Λάτσιο, Μπολόνια) και την Τουρκία (Γαλατάσαραϊ), θα διαπίστωσε ότι πρόταση σαν αυτή από την ελληνική ομάδα δεν πρόκειται να βρει στην αγορά.

Ετσι, και ο εκπρόσωπος του έστειλε… μήνυμα προς την πλευρά του «Δικεφάλου» θέλοντας να ξαναρχίσει η επικοινωνία των δύο πλευρών.

Το τι θα γίνει τελικά με το σήριαλ της απόκτησης του Βέρνμπλουμ θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες και μετά από τη ρεβάνς με τη Βασιλεία θα δούμε αν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι να καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι και να συζητήσουν με τον Σουηδό ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα