«Θέμα ωρών η μεταγραφή του Νικολάου»

Gazzetta team
«Θέμα ωρών η μεταγραφή του Νικολάου»

bet365

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Δημήτρη Νικολάου στην Ουντινέζε με τα τοπικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για θέμα ωρών.

Ο Δημήτρης Νικολάου ετοιμάζει βαλίτσες για την Ιταλία όπου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουντινέζε. Η μεταγραφή του νεαρού στόπερ του Ολυμπιακού έχει μπει στην τελική ευθεία και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ είναι θέμα ωρών να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Χιμπέρνιαν - Αστέρας Τρίπολης, αν o Μανιάς σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Όλα δείχνουν πως ο Νικολάου θα μετακομίσει με την μορφή δανεισμού για την φετινή σεζόν με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι έναντι 4 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα