Τα είπαν Σαββίδης και Nova

Τα είπαν Σαββίδης και Nova

Τα είπαν Σαββίδης και Nova

bet365

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Forthnet, Πάνο Παπαδόπουλο και συζήτησαν θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το τηλεοπτικό τοπίο.

Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα κόντρα στη Βασιλεία ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Forthnet, Πάνο Παπαδόπουλο και σε καλό κλίμα συζήτησαν γύρω από ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τα τηλεοπτικά, με δεδομένη την συνεργασία των δύο πλευρών που υπάρχει από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η Nova εκτός από το συμβόλαιο που έχει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όλους τους εντός έδρας αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει αποκτήσει και τα δικαιώματα μετάδοσης των φετινών ευρωπαϊκών αγώνων για τη φάση των προκριματικών, αλλά και όλων των φιλικών αγώνων του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα