Επίσημο και του Μιράντα στον Ολυμπιακό (pics)

Επίσημο και του Μιράντα στον Ολυμπιακό (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Επίσημο και του Μιράντα στον Ολυμπιακό (pics)

bet365

Ο έμπειρος στόπερ Ροντερίκ Μιράντα - όπως αναμενόταν - είναι και τυπικά πια παίκτης του Ολυμπιακού, αφήνοντας την Γουλβς. Για δανεισμό με οψιόν κάνουν λόγο οι πληροφορίες.

Μέσω των social media των Πειραιωτών έγινε γνωστή και επίσημα η μεταγραφή του Ροντερίκ Μιράντα στον Ολυμπιακό, όπως αναμενόταν να συμβεί. Για τον έμπειρο στόπερ με πορτογαλικό και βραζιλιάνικο διαβατήριο οι πληροφορίες μιλούν για δανεισμό με οψιόν αγοράς από την Γουλβς.

Ο 27χρονος Ροντερίκ Ζέφερσον Γκονσάλβες Μιράντα με ύψος 1.93 μέτρα - που έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Πορτογαλίας - ανήκει επίσης στο πελατολόγιο του Μέντες. Έχει πάρει 2 τίτλους στην Πορτογαλία και έχει βγει από τα φυτώρια της Μπενφίκα. Μετά την Μπενφίκα έπαιξε σε Σερβέτ, Λα Κορούνια, ξανά Μπενφίκα, Ρίο Άβε και Γουλβς. Την προηγούμενη σεζόν είχε 19 ματς στην Αγγλία. Με την Γουλβς είχε συμβόλαιο έως το 2021. Φυσικά και είναι παίκτης που ξέρει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα