Οι Ισπανοί στέλνουν τον Νταβίντ Σιμόν στον Άρη
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σταθερή παρουσία στη Λας Πάλμας από το 2014 με 109 συμμετοχές. Αγωνίζεται στο δεξιό άκρο της άμυνας όπου οι «κίτρινοι» αναζητούν λύση καθώς δείχνουν διστακτικοί στο να προχωρήσουν στην περίπτωση του Μπιέλ Κομπανί. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο Νταβίντ Σιμόν έχει συμβόλαιο με της Λας Πάλμας μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά ζήτησε να αποδεσμευτεί. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, πίσω από την επιθυμία του Σιμόν κρύβεται ο Πάκο Ερέρα ο οποίος του έχει προτείνει συνεργασία με τον Άρη.
Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι ο Άρης δεν επιβεβαιώνει το περιεχόμενο του δημοσιεύματος και ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον 29χρονο Ισπανό αμυντικό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
