Κιβρακίδης: «Εχω ακούσει για ΠΑΟΚ, αλλά ως εκεί»

Gazzetta team
Κιβρακίδης: «Εχω ακούσει για ΠΑΟΚ, αλλά ως εκεί»

bet365

Τι είπε ο αμυντικός του Ατρόμητου για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, τους προσωπικούς στόχους και της ομάδας του Περιστερίου, αλλά και για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τον ΠΑΟΚ να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Αναλυτικά είπε στον ARENA 89,4 FM:

Δυο καλές, μια ανάποδη, δυο καλές, μια ανάποδη! Η θεία Βίστα πλέκει το κασκόλ στο Μουντιάλ!

Για τους στόχους του Ατρόμητου: «Στόχος μας φέτος είναι η 5άδα στο πρωτάθλημα, το κύπελλο και η Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατόν στο πρώτο παιχνίδι στην Λευκορωσία με την (σ.σ. Ντιναμό Μπρεστ)».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Περιμένω πολύ καλό νέο πρωτάθλημα. Ανέβηκαν ο Άρης και ο ΟΦΗ ιστορικές ομάδες με δυνατές έδρες, που μαζεύουν κόσμο. Ο Άρης μετά από χρόνια απουσίας θα είναι πολύ διψασμένος στην Σούπερ Λιγκ».

Για τον ανταγωνισμό στην κορυφή: «Ο ΠΑΟΚ είναι πληγωμένος από την απώλεια του περσινού πρωταθλήματος και θα κάνει ότι μπορεί φέτος να το πάρει. Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα σκήπτρα και ο Ολυμπιακός να κάνει καλύτερη χρονιά».

Για το μεταγραφικό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Κι εγώ έχω ακούσει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά δεν υπήρξε τίποτα επίσημο».

Για τον Ηρακλή: «Δεν αξίζει στον Ηρακλή αυτό που περνάει. Ήμουν στην οικογένεια του Ηρακλή. Δεν τους αξίζει αυτό που ζουν. Ελπίζω να πάρει κάποιος την ομάδα και να σταματήσει να έχει χρέη».

Για το Μουντιάλ: «Αποκλείστηκαν φαβορί. Γίνονται εκπλήξεις. Οι μικρότερες ομάδες έχουν περισσότερο πάθος για διάκριση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα