«Ο Ολυμπιακός ρώτησε ξανά για Νάτσο Βιδάλ»

«Ο Ολυμπιακός ρώτησε ξανά για Νάτσο Βιδάλ»

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Ολυμπιακός ρώτησε ξανά για Νάτσο Βιδάλ»

bet365

Η ενδεχόμενη αποχώρηση του Ομάρ μπορεί να δημιουργήσει ανάγκη για έναν ακόμα ακραίο μπακ για τον Ολυμπιακό με τους Ισπανούς να επαναφέρουν την περίπτωση του Νάτσο Βιδάλ...

«Ο Ολυμπιακός έχει ρωτήσει ξανά τη Βαλένθια για τον Νάτσο Βιδάλ, για τον οποίο ενδιαφέρεται επίσης η Σπόρτινγκ Χιχόν, αλλά και η Λεγανές. Η Χιχόν έχει το πλεονέκτημα ότι έχει στον πάγκο της τον παλαίμαχο άσο της Βαλένθια, Ρούμπεν Μπαράχα. Η Λεγανές έχει το αβαντάζ ότι παίζει στην πρώτη κατηγορία.

Από το εξωτερικό έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός», υποστηρίζουν οι Ισπανοί για τον Βιδάλ. Τον 23χρονο ακραίο μπακ που είχε επιδιώξει να κλείσει τον περασμένο Γενάρη ο Ολυμπιακός. Βέβαια αυτήν την στιγμή εάν δεν φύγει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ουσιαστική ανάγκη και για άλλον ακραίο μπακ μετά και την απόκτηση του Μασούρα δεν υπάρχει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα