Οι προχωρημένες επαφές του ΠΑΟΚ με τον Βέρνμπλουμ

Οι προχωρημένες επαφές του ΠΑΟΚ με τον Βέρνμπλουμ

Οι προχωρημένες επαφές του ΠΑΟΚ με τον Βέρνμπλουμ

bet365

Πως έχει το θέμα του Πόντους Βέρνμπλουμ παραμένει ανοικτό και πολύ ψηλά στην ατζέντα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, χωρίς πάντως να έχει προκύψει οριστική συμφωνία με τον 32χρονο Σουηδό χαφ.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αφήσει την υπόθεση του Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος συνεχίζει να είναι ο υπ’ αριθμόν νο 1 μεταγραφικός στόχος του, χωρίς πάντως μέχρι στιγμής να έχει προκύψει οριστική συμφωνία με τον Σουηδό ποδοσφαιριστή.

Οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν τις επαφές με την πλευρά του 32χρονου πρώην χαφ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Τουρκία μαζί με την οικογένεια του και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Στην Ελλάδα βρέθηκαν πρόσφατα οι ατζέντηδες του, για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Σεμπάστιαν Ερικσον από την Γκέτεμποργκ στον Παναιτωλικό. Συγκεκριμένα στο Αγρίνιο βρέθηκαν δύο εκπρόσωποι από το γραφείο, που έχει τα δικαιώματα και του Βέρνμπλουμ, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως οι δύο άνδρες βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και θα συναντηθούν με τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος επίσης ήρθε σήμερα στην Ελλάδα, προφανώς για να έχει τις τελικές επαφές με την πλευρά του Πόντους Βέρνμπλουμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα