Σε καλό δρόμο του Κάτσε

Σε καλό δρόμο του Κάτσε

Νίκος Αθανασίου
Σε καλό δρόμο του Κάτσε

bet365

Ο Παναθηναϊκός έχει περιθώριο μέχρι το Σάββατο να ανανεώσει τον δανεισμό του Κάτσε και οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ δείχνουν πως ο παίκτης θα φορέσει τελικά και του χρόνου την φανέλα με το τριφύλλι.

Το σίριαλ με την ανανέωση του δανεισμού του Έργκους Κάτσε στον Παναθηναϊκό φτάνει στο τέλος του. Εξάλλου το «τριφύλλι» έχει περιθώριο μέχρι το Σάββατο να «κλείσει» το θέμα, καθώς από την 1η Ιουλίου η μετακίνηση του παίκτη θα «κλείδωνε» την μοναδική μεταγραφή άνω των 23 που έχει δικαίωμα ο σύλλογος να κάνει αυτό το καλοκαίρι. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε καλό δρόμο και φαίνεται πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει οριστική συμφωνία και παραμονή του Αλβανού μέσου στους «πράσινους». Ο Κάτσε στο εξάμηνο που έπαιξε ως δανεικός έκανε πολύ καλά παιχνίδια, προσαρμόστηκε άμεσα και σε αυτή την έκδοση του Παναθηναϊκού είναι υπεραπαραίτητος και σημαντικό «γρανάζι» στα πλάνα των Νταμπίζα και Δώνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα