Εξόφλησε τον Εσιέν ο Παναθηναϊκός

Εξόφλησε τον Εσιέν ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Εξόφλησε τον Εσιέν ο Παναθηναϊκός

bet365

Τις οικονομικές εκκρεμότητές του προς τον Μίκαελ Εσιέν διευθέτησε ο Παναθηναϊκός, με την ΕΠΟ να γνωστοποιεί ότι ο ποδοσφαιριστής απέσυρε το αίτημα για ενεργοποίηση ποινής εις βάρος των «πράσινων».

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Το «τριφύλλι» εξόφλησε τον Γκανέζο χαφ που πέρασε από το κλαμπ και δεν πρόσφερε στο ελάχιστο, με την τελευταία εξέλιξη να κλείνει πλέον την όποια σχέση των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 11.5. 2018 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Μισέλ Εσιέν, καθώς ο αιτών δήλωσε δια της πληρεξουσίας του δικηγόρου ενώπιον του παρόντος Δικαστηρίου με το κατατεθέν στο Δικαστήριο από 15-6-2018 διευκρινιστικό υπόμνημα, όπως το περιεχόμενο της δήλωσης αυτής εκτιμάται από το Δικαστήριο, ότι παραιτείται από την από 11-5-2018 αίτηση με την οποία ζητούσε, για όσους λόγους ανέφερε σ' αυτή, την ενεργοποίηση ποινής σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα