Σπανός: «Εχουμε συμφωνήσει σ’ όλα για τον Κουλούρη»

Gazzetta team
Σπανός: «Εχουμε συμφωνήσει σ’ όλα για τον Κουλούρη»

bet365

Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, αποκάλυψε σήμερα ότι έχει «κλείσει» ο δανεισμός του Ευθύμη Κουλούρη από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα του Περιστερίου.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο Ελληνας επιθετικός του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει ως δανεικός την επόμενη χρονιά στην ομάδα του Ατρομήτου, όπου υπάρχει ήδη ο Δημήτρης Γιαννούλης, με το θέμα του δανεισμού του να ολοκληρώνεται μόλις ο «Δικέφαλος» αποκτήσει κάποιον επιθετικό, καθώς αυτή την στιγμή στην Ολλανδία βρίσκεται μόνο ο Κουλούρης και κατά συνθήκη παίζει στη θέση ο Μυστακίδης.

«Έχουμε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Κουλούρη. Το ίδιο και με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ενταχθεί σε λίγες ημέρες στην ομάδα μας», υποστήριξε σήμερα ο Γιώργος Σπανός μιλώντας στον FAIR PLAY FM της Θεσσαλονίκης.

Όπως έχει γράψει, ήδη, το gazzetta.gr το φλερτ των δύο πλευρών είναι προχωρημένο και ο Κουλούρης θα πρέπει να θεωρείται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- παίκτης του Ατρομήτου για τη νέα περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα