Ανακοίνωσε Δεληγιαννίδη ο ΟΦΗ (pic)

Δημήτρης Ρούσσος
Ανακοίνωσε Δεληγιαννίδη ο ΟΦΗ (pic)

bet365

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε μέσω Facebook την απόκτηση του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον ΠΑΟΚ, σε μια κίνηση ενίσχυσης του αριστερού άκρου της άμυνάς του, στην τρίτη μεταγραφή του για την επόμενη σεζόν.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Αργεντινή - Κροατία, αν o Αγουέρο σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Όπως είχε γράψει το gazzetta.gr, ο 21χρονος μπακ δεν περιλαμβανόταν στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη νέα σεζόν και προτιμήθηκε να μη μείνει στην Τούμπα, αλλά να παραχωρηθεί σε μια ομάδα, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Δεληγιαννίδης είχε βρεθεί στο στόχαστρο και της Λαμίας, ωστόσο τελικά ο ΟΦΗ είναι αυτός που τον απέκτησε, προχωρώντας στη σχετική ανακοίνωση μέσω Facebook.

Κατά την περσινή σεζόν, ο Έλληνας αριστερός μπακ, που μπορεί να αγωνιστεί σε όλη την πλευρά, έπαιξε σε πέντε παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2020. Στην Κρήτη καταφθάνει, ώστε να αντικαταστήσει το κενό που άφησε ο Μανόλης Μονιάκης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος.

Λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση στον λογαριασμό των Κρητικών στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ήρθε και η ανακοίνωση από την ΠΑΕ. Αναλυτικά:

«O Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, είναι η τρίτη μεταγραφή του ΟΦΗ. Ο 22χρονος πολυθεσίτης μέσος και αμυντικός, θα βρίσκεται στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ, καθώς ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του παίκτη, για ένα χρόνο. Για την απόκτηση του παίκτη, επέμενε πολύ ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει τις καλύτερες πληροφορίες για τον διεθνή με την Ελπίδων ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 1996 στη Θεσσαλονίκη. Αγωνίζεται και στις δυο πλευρές της άμυνας, αλλά και στην μεσαία γραμμή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα