Ανακοίνωσε Βράνιες η Αντερλεχτ

Ανακοίνωσε Βράνιες η Αντερλεχτ

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Βράνιες η Αντερλεχτ

bet365

Οριστικά παρελθόν για την ΑΕΚ αποτελεί ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Αντερλεχτ. «Εις το επανιδείν», το μήνυμα του προς την Ενωση!

Η συμφωνία της Ενωσης με τη βελγική ομάδα έκλεισε στα 3,5 εκατ. ευρώ, ακριβώς όπως ήθελαν οι Κιτρινόμαυροι δηλαδή, ενώ υπάρχει συμφωνία και για ρήτρα 5 εκατ. ευρώ για όποια ελληνική ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει. Με αυτούς τους ευνοϊκούς όρους, επομένως, η ΑΕΚ είπε το «ναι» και η Αντερλεχτ παρουσίασε και επισήμως τον Βράνιες, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάτων ετών.

Την μεταγραφή του Βόσνιου στους Βέλγους ανακοίνωσε και η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία ευχαρίστησε και την Αντερλεχτ για τη συνεργασία.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή της, Ογκνιεν Βράνιες, στην RSC Anderlecht και ευχαριστεί τον κορυφαίο βελγικό σύλλογο για την ειλικρινή και αρμονική συνεργασία, που υπήρξε, σε όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί και τον Ογκνιεν Βράνιες για την προσφορά του στους 18 μήνες που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας, για την αγωνιστική αφοσίωση και το πάθος που επέδειξε σε κάθε αγώνα και για την καθοριστική συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φίλε Ογκνιεν, θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας! Θα τα ξαναπούμε!», ανέφερε η ανακοίνωση της ΑΕΚ, ενώ ο Βράνιες έκανε την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της πρωταθλήτριας.

«Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις από τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μελισσανίδη και τη διοίκηση, που σεβάστηκαν την επαγγελματική μου επιθυμία για τη μεταγραφή μου στην Αντερλεχτ, όπως και τους υπέροχους φιλάθλους της ΑΕΚ για την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Hταν πάντα δίπλα μου και κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ όσα ζήσαμε όλο αυτό το διάστημα μαζί με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και κυρίως θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά μου οι μαγικές στιγμές με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ για όλα! Εις το επανιδείν!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα