Κι άλλος «μνηστήρας» για τον Πούκι

Κι άλλος «μνηστήρας» για τον Πούκι

Κι άλλος «μνηστήρας» για τον Πούκι

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει, εδώ και καιρό, την πρόταση του προς τον Τέεμου Πούκι, περιμένοντας την απάντηση του Φινλανδού φορ, ο οποίος έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του Τέεμου Πούκι, τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει ψηλά στη μεταγραφική λίστα του, ωστόσο αν και δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό σκέλος, όπως παραδέχθηκε την Παρασκευή (8/6) κι ο ατζέντης του, άλλοι λόγοι (ποιότητα πρωταθλήματος, συνθήκες ζωής) είναι αυτοί που προς το παρόν δεν έχουν ξεπεραστεί με αποτέλεσμα να παρατηρείται μια στασιμότητα.

Δανία - Μεξικό με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει στον Πούκι ότι τον θέλει, τον υπολογίζει ως δίδυμο στην επίθεση μαζί με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, η πρόταση του είναι για τριετές συμβόλαιο με αποδοχές κοντά στα «θέλω» του Φινλανδού, για τον οποίο μετά από τις ομάδες της Τουρκίας (Καϊσέρισπορ, Τράμπζονσπορ) και τον Ερυθρό Αστέρα, υπάρχει και το ενδιαφέρον που δείχνει για την απόκτησή του η Φορτούνα Ντίσελντορφ, που φέτος επέστρεψε στην Μπουντεσλίγκα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι θέλουν να αποφύγουν να συμμετέχουν σε μια άτυπη διαδικασία πλειστηριασμού για τον Πούκι και γι’ αυτό πιέζουν τον Φινλανδό επιθετικό για να πάρει την οριστική απόφασή του, που όπως είπε ο εκπρόσωπος του ίσως και να το κάνει εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη και του γιου του Γιώργου στη Θεσσαλονίκη, μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως να παίξουν σημαντικό ρόλο στα πολλά ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα (Βέρνμπλουμ, Πούκι, Κόντε κ.α) που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα