ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
«Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ Πούκι και ΠΑΟΚ»

«Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ Πούκι και ΠΑΟΚ»

«Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ Πούκι και ΠΑΟΚ»

Ο ατζέντης του Τέεμου Πούκι, Κάλε Σόρμουνεν, υποστήριξε σήμερα πως ο Φινλανδός επιθετικός θα πάρει την τελική απόφασή του μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις επαφές με την πλευρά του Τέεμου Πούκι περιμένοντας την απάντησή του Φινλανδού στην πρόταση που του έχει κάνει και αφορά τριετές συμβόλαιο, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάλε Σόρμουνεν στο Metropolis 95.5: 

Για το μέλλον του Πούκι και την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, δεν μπορώ να απαντήσω ακόμη. Ψάχνουμε την καλύτερη λύση και για την οικογένεια του αλλά και για να μπορέσει να βελτιωθεί και ο ίδιος. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένας διεθνής ποδοσφαιριστής με πολλά γκολ. Η επιλογή θα γίνει με βάση την οικογένεια. Φυσικά και θα παίξουν ρόλο το επίπεδο του πρωταθλήματος, το εάν παίζει στο Champions League η ομάδα αλλά θα κάνει μια επιλογή που θα βρίσκει σύμφωνη όλη την οικογένεια του».

Για το πότε θα πάρει την απόφαση ο Πούκι: «Νομίζω ότι μέσα σε μια εβδομάδα θα έχει πάρει την απόφαση του ο Πούκι».

Για την πρόταση του ΠΑΟΚ:  «Δε νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟΚ».

Για τις φήμες για τριετές συμβόλαιο: «Είναι πολλές οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα».

Για το εάν παίζουν ρόλο τα χρήματα: «Δεν είναι μόνο τα λεφτά. Ο Πούκι θέλει να πάει σε ομάδα που βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο».

Για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά πλεονεκτήματα. Έχει ένα δυνατό επιχειρηματία, η Ελλάδα έχει ωραίο φαγητό και ωραίοι άνθρωποι».