«Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ Πούκι και ΠΑΟΚ»

«Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ Πούκι και ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ Πούκι και ΠΑΟΚ»

bet365

Ο ατζέντης του Τέεμου Πούκι, Κάλε Σόρμουνεν, υποστήριξε σήμερα πως ο Φινλανδός επιθετικός θα πάρει την τελική απόφασή του μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις επαφές με την πλευρά του Τέεμου Πούκι περιμένοντας την απάντησή του Φινλανδού στην πρόταση που του έχει κάνει και αφορά τριετές συμβόλαιο, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάλε Σόρμουνεν στο Metropolis 95.5:

Για το μέλλον του Πούκι και την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, δεν μπορώ να απαντήσω ακόμη. Ψάχνουμε την καλύτερη λύση και για την οικογένεια του αλλά και για να μπορέσει να βελτιωθεί και ο ίδιος. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένας διεθνής ποδοσφαιριστής με πολλά γκολ. Η επιλογή θα γίνει με βάση την οικογένεια. Φυσικά και θα παίξουν ρόλο το επίπεδο του πρωταθλήματος, το εάν παίζει στο Champions League η ομάδα αλλά θα κάνει μια επιλογή που θα βρίσκει σύμφωνη όλη την οικογένεια του».

Για το πότε θα πάρει την απόφαση ο Πούκι: «Νομίζω ότι μέσα σε μια εβδομάδα θα έχει πάρει την απόφαση του ο Πούκι».

Για την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Δε νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟΚ».

Για τις φήμες για τριετές συμβόλαιο: «Είναι πολλές οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα».

Για το εάν παίζουν ρόλο τα χρήματα: «Δεν είναι μόνο τα λεφτά. Ο Πούκι θέλει να πάει σε ομάδα που βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο».

Για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά πλεονεκτήματα. Έχει ένα δυνατό επιχειρηματία, η Ελλάδα έχει ωραίο φαγητό και ωραίοι άνθρωποι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα