Απομένουν πλέον μόνο οι ανακοινώσεις για ΜακΚέι

Απομένουν πλέον μόνο οι ανακοινώσεις για ΜακΚέι

Απομένουν πλέον μόνο οι ανακοινώσεις για ΜακΚέι

bet365

Για την υπόθεση του Μπάρι ΜακΚέι απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις πια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που στις προσεχείς ημέρες θα γνωστοποιήσει επίσημα και τις προσθήκες των Φετφατζίδη και Ευαγγέλου.

Bet royale* Ποιος θα επιβιώσει; Έπαθλο 10,000€! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Εκτός από τον Χριστοδουλόπουλο που έχει ανακοινωθεί επίσημα ο Ολυμπιακός έχει κλειδώσει ως γνωστόν οριστικά και τις υποθέσεις των ΜακΚέι, Φετφατζίδη και Ευαγγέλου. Για τον Σκωτσέζο μεσοεπιθετικό της Φόρεστ μένουν πια μόνο οι ανακοινώσεις από τις εμπλεκόμενες πλευρές ενώ το ίδιο ισχύει και για τους άλλους δύο που επίσης θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Από την ομάδα της Νότιγχαμ πάντως - όπως έχουμε γράψει ξανά - γυρίζει και ο Μπουχαλάκης για να κριθεί μετά η περίπτωσή του ενώ ίσως γίνει το ίδιο και με τον Βέλλιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα