Κάλβο: «Μεγάλο όνομα ο Ερέρα, να έχει υπομονή ο κόσμος»

Κάλβο: «Μεγάλο όνομα ο Ερέρα, να έχει υπομονή ο κόσμος»

Κάλβο: «Μεγάλο όνομα ο Ερέρα, να έχει υπομονή ο κόσμος»

bet365

Ο Τόνι Κάλβο σκιαγράφησε τον Πάκο Ερέρα και αναφέρθηκε στον τρόπο διαχείρισης της χρονιάς από τους φίλους του Άρη.

Βέλγιο - Αίγυπτος και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μέρτενς σημειώσει το πρώτο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Ισπανός αγωνίστηκε για μια τετραετία στους «κίτρινους» και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Metropolis 95.5 αρχικά σημείωσε… «μου λείπουν εκείνες οι στιγμές, η φοβερή ατμόσφαιρα στο Χαριλάου». Ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής και απάντησε… «στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Εγώ αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Δέχομαι πολλά μηνύματα από φίλους του Άρη, όμως, αυτός που πρέπει να μου τηλεφωνήσει είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης».

Αναφορικά να αποκτήσει ο Άρης παίκτες από τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, είπε: «Η ποιότητα των παικτών στη β’ ομάδα της Μπαρτσελόνα δεν ίδια όπως παλιά. Παλιότερα υπήρχαν πιο πολλοί ποιοτικοί παίκτες. Έστω κι έτσι, υπάρχουν 2-3 παίκτες που έχουν τις παραστάσεις και μπορούν να ανταποκριθούν. Εφόσον ο Πάκο Ερέρα έχει καλή σχέση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε μπορούν να έρθουν παίκτες στον Άρη που δεν χωρούν στην α’ ομάδα της Μπαρτσελόνα».

Σχετικά με τον Πάκο Ερέρα, σημείωσε: «Τον γνωρίζω όχι όμως πολύ καλά καθώς δεν έτυχε να συνεργαστούμε. Η τελευταία καλή δουλειά του που θυμάμαι ήταν στη Λας Πάλμας. Είναι ένα μεγάλο όνομα στην Ισπανία ο Ερέρα. Συζητούσε με τη Λας Πάλας και την απέρριψε για να έρθει στον Άρη. Είναι ένας ικανός προπονητής. Δεν μου προκάλεσε έκπληξη η απόφασή του. Όταν λειτουργείς για πολλά χρόνια σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον πολλές φορές νιώθεις την ανάγκη να ανακαλύψεις ένα νέο συναίσθημα. Θα του αρέσει στον Άρη και με την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο Χαριλάου θα νιώσει σαν στο σπίτι του».

Ερωτηθείς για τον στόχο του Άρη, απάντησε: «Ξέρω ότι οι οπαδοί θέλουν τίτλους και θα περιμένουν από την ομάδα να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Χρειάζεται υπομονή. Καταλαβαίνω τον κόσμο, έχει ανυπομονησία, όμως, η ομάδα πρέπει να πάει βήμα-βήμα για να χτίσει κάτι από την αρχή».

Για τις στιγμές που θυμάται από τον Άρη κι αν παραμένουν στο μυαλό του εικόνες από τους δύο τελικούς του Κυπέλλου: «Είναι πολλές. Θυμάμαι τους δύο τελικούς που, βεβαίως, χάσαμε. Για τον πρώτο τελικό δεν πιστεύω ότι παίξαμε άσχημα. Ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλή ομάδα. Με τον Παναθηναϊκό αξίζαμε να το πάρουμε με βάση την απόδοσή μας στο πρώτο ημίχρονο. Μπορούσαμε να βάλουμε 1-2 γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα