Η πιθανότητα ανατροπής με Βούκοβιτς...

Η πιθανότητα ανατροπής με Βούκοβιτς...

Η πιθανότητα ανατροπής με Βούκοβιτς...

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να δουν ξανά την περίπτωση του Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος υπό προϋποθέσεις είναι θετικός στο να γυρίσει.
Ο Βούκοβιτς έχει ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και εφόσον δεν του προταθεί μείωση απολαβών και πάρει δεσμεύσεις για τον χρόνο που θα αγωνίζεται τότε είναι θετικός στο να επιστρέψει. Ο Σέρβος στόπερ έχοντας παίξει ελάχιστα στον σύλλογο πέρυσι είναι φυσικό να μην ήταν τόσο ευχαριστημένος από την παρουσία του. Ο κόουτς Μαρτίνς από μέρους του σύμφωνα με πληροφορίες μετέφερε προς τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να δουν και πάλι την περίπτωση του Γιάγκος Βούκοβιτς για το εάν αξίζει μία ακόμα ευκαιρία ή όχι... Μία 2η ευκαιρία που μάλλον θα θέλει και ο ίδιος ο παίκτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα