Ο Παβόν, η Μπαρτσελόνα και οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Άρη

Ο Παβόν, η Μπαρτσελόνα και οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Άρη

Ο Παβόν, η Μπαρτσελόνα και οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Άρη

bet365

Το ενδεχόμενο απόκτησης του Κριαστιάν Παβόν από την Μπαρτσελόνα μπορεί να επηρεάσει τα μεταγραφικά ζητήματα του Άρη.

Bet royale* Ποιος θα επιβιώσει; Έπαθλο 10,000€! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Βάσει και της ενημέρωσης που παρέχει η ΠΑΕ Άρης, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε διαδικασία επαφών με απώτερο σκοπό την απόκτηση (τουλάχιστον) δύο παικτών από την Μπαρτσελόνα υπό τη μορφή δανεισμού. Αυτή η συνεργασία ουσιαστικά δομείται πάνω στην προσωπική σχέση που υπάρχει μεταξύ του Πάκο Ερέρα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο αν θα αφορά αποκλειστικά παίκτες οι οποίοι πέρυσι αγωνίστηκαν στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα ή ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στους Καταλανούς αλλά δεν συμπεριλαμβάνονται στα σχέδια του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Με σημερινά δημοσιεύματα, οι Καταλανοί τονίζουν το ντόμινο εξελίξεων που θα ακολουθήσει στην Μπαρτσελόνα σε περίπτωση απόκτησης του 22χρονου Αργεντίνου Κριστιάν Παβόν. Ο τελευταίος ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς αλλά σύμφωνα με τους Καταλανούς, η Μπαρτσελόνα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού. Σημειώνεται όμως ότι σε περίπτωση απόκτησης (του Παβόν) και ενεργοποίησής του στην πρώτη ομάδα, αυτομάτως θα πρέπει να βρεθεί λύση με άλλους τρεις (non European) παίκτες. Υπό την έννοια ότι το πρόβλημα ήδη υπάρχει, αλλά θα γίνει εντονότερο. Οι Καταλανοί αναφέρονται σε τρία ονόματα.

Ο πρώτος είναι ο 24χρονος θηριώδης (ύψος 1.95) κεντρικός αμυντικός Γέρι Μίνα. Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής και διεθνής με τις εθνικές ομάδες της χώρας του έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. Πέρσι αγωνίστηκε σε μόλις πέντε αγώνες ενώ πρόπερσι έπαιξε στην Παλμέριας (28 συμμετοχές, έξι γκολ) και στη Σάντα Φε (67 συμμετοχές, επτά γκολ). Σύμφωνα με τους Καταλανούς, δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε και υπάρχει πρόθεση παραχώρησής του υπό τη μορφή δανεισμού. Πρόκειται βέβαια για έναν ποδοσφαιριστή πολύ υψηλού επιπέδου κυρίως για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο δεύτερος είναι ο Ντάγκλας Περέιρα Ντος Σάντος ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 και το πιθανότερο είναι να αναζητηθεί τρόπος αποδέσμευσής του. Ο 28χρονος αριστερός μπακ φέτος παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπενφίκα – δεν βρήκε ρόλο στους Πορτογάλος καθώς αγωνίστηκε σε μόλις πέντε παιχνίδια – ενώ πέρυσι (2016-17) αγωνίστηκε στη Σπόρτιγκ Χιχόν.

Ο τρίτος είναι ο Μάρλον Σάντος. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Γενικώς, ανήκει στην Μπαρτσελόνα αλλά δεν έχει συμμετοχή με την πρώτη ομάδα. Πέρυσι αγωνίστηκε στη γαλλική Νις και η σύμβαση δανεισμού περιλαμβάνει ρήτρα αγοράς 20 εκ. ευρώ αλλά οι Γάλλοι δεν έχουν σκοπό να δώσουν αυτό το ποσό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα