«Δεν έχουμε φτάσει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ»

«Δεν έχουμε φτάσει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ»

«Δεν έχουμε φτάσει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Τίμου Τουρούνεν επιβεβαίωσε τις προχωρημένες επαφές και τις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τίμου Πούκι.

Ρεάλ Μαδρίτης - Γκραν Κανάρια και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Γιουλ αναδειχτεί πρώτος σκόρερ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο εκπρόσωπος του Φινλανδού επιθετικού με σημερινές δηλώσεις του επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, αλλά αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες αναφορικά με το ύψος της ετήσιας αμοιβής του Πούκι, ο οποίος σύμφωνα με την ιστοσελίδα «is.fi», συζητάει για ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια επιλογή, αλλά δεν έχουμε φτάσει σε μια τελική συμφωνία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τουρούνεν.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του 28χρονου Φινλανδού σέντερ φορ υπάρχουν πέντε-έξι ομάδες από την Ευρώπη και το MLS που έχουν ενδιαφερθεί για να κερδίσουν την υπογραφή του σ’ ένα συμβόλαιο συνεργασίας.

Μάλιστα όπως τονίζει τα χρήματα που ζητάει ο πελάτης του είναι αυτή την στιγμή ο κυριότερος παράγοντας που περιορίζει τον αριθμό των υποψήφιων ομάδων, καθώς λίγες είναι αυτές που έχουν τη δυνατότητα να καταβάλουν ένα συμβόλαιο άνω των 700.000 ευρώ.

«Όλες οι προσφορές προέρχονται από καλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ο Τίμου θα κάνει την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του. Η δουλειά μου είναι απλώς να του δώσω αυτές τις προσφορές», πρόσθεσε ο Φινλανδός εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα