Οι… πραγματικοί στόχοι του ΠΑΟΚ

Οι… πραγματικοί στόχοι του ΠΑΟΚ

Οι… πραγματικοί στόχοι του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε μια μεταγραφική περίοδο η οποία αναμένεται να είναι η μικρότερη, σ’ ότι αφορά τα ονόματα και την ανάλογη ειδησιογραφία, με τους δύο Σκανδιναβούς να είναι ψηλά στη λίστα.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ παραμένει να είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ την τρέχουσα περίοδο και ο ποδοσφαιριστής πάνω στον οποίο έχουν στρέψει όλη την προσοχή τους οι «ασπρόμαυροι». Το θέμα του 32χρονου Σουηδού μέσου δεν είναι καθόλου εύκολο, άλλωστε εξαρτάται από πολλές παραμέτρους όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr, ενώ δεύτερο όνομα που κοιτάζει και έχει έρθει σε επαφή ο «Δικέφαλος» είναι ο Τέεμου Πούκι.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αφήσει την υπόθεση του 28χρονου Φινλανδού επιθετικού, ο οποίος έχει στα χέρια του προτάσεις κυρίως από την Τουρκία. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν τον τρόπο να πείσουν την πλευρά του Πούκι και να τον κάνουν δικό τους, ωστόσο κρατούν μια στάση αναμονής, έχοντας και τον Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ σε δεύτερο πλάνο.

Αυτά είναι τα μοναδικά ονόματα με τα οποία έχει μιλήσει και θέλει να φέρει στην Τούμπα η διοίκηση για να ενισχύσει το ήδη δυνατό ρόστερ της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Οι «ασπρόμαυροι» δε έχουν μπει στη διαδικασία να συζητήσουν την περίπτωση παίκτη, που έχει αγωνιστεί σε ανταγωνίστρια ομάδα (βλέπε Αραούχο), ούτε έχουν προχωρήσει περιπτώσεις παικτών που απλά έχουν προταθεί (βλέπε Κεσερού, Ντουμπιά κλπ) από δεκάδες μάνατζερ.

Αν αποχωρήσει κάποιος τερματοφύλακας, τότε ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση του Ζίφκοβιτς από την Ξάνθη και ως εκεί. Ακόμη και ο Κάμπος, για τον οποίο υπάρχει ανεπίσημο ενδιαφέρον από την Τουρκία, να φύγει από την ομάδα, υπάρχουν λύσεις από τις λίστες των δανεικών (Πέδρο Ενρίκε, Ουάρντα).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα