Βελόζ: «Δεν αποκλείω να πάει ο Μολέδο στον Ολυμπιακό»

Βελόζ: «Δεν αποκλείω να πάει ο Μολέδο στον Ολυμπιακό»

Βελόζ: «Δεν αποκλείω να πάει ο Μολέδο στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο agent του Ροντρίγκο Μολέδο, Γκιλμάρ Βελόζ, μιλώντας σε ΜΜΕ στη Βραζιλία δεν απέκλεισε την πιθανότητα ο πελάτης του να κλείσει στον Ολυμπιακό. Τι προκύπτει από πηγές κοντά στους Πειραιώτες για τον παίκτη.

Μιλώντας στο Blogrevistacolorada στη Βραζιλία ο agent Βελόζ είπε για την περίπτωση του Μολέδο και τον Ολυμπιακό: «Αρχικά λέω πως η Ιντερνασιονάλ είναι εκείνη που αποφασίζει για τον παίκτη. Από εκεί και πέρα όμως δεν αποκλείω την αποχώρηση του παίκτη για να πάει στον Ολυμπιακό. Ο Μολέδο έχει παίξει στην Ευρώπη και πάντα υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον εκεί. Οι εμφανίσεις του εδώ είναι και απάντηση σε όσους τον κριτίκαραν ή τον σχολίασαν άσχημα ή είπαν ανοησίες προτού γυρίσει στην πατρίδα του. Τώρα είναι θέμα του συλλόγου. Εγώ προσωπικά δεν αποφασίζω κάτι. Η ομάδα θα πάρει άμεσα την τελική της απόφαση».

Από εκεί και πέρα πηγές κοντά στον Ολυμπιακό ανέφεραν πως το ζήτημα του Μολέδο παραμένει ανοιχτό. Ότι σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι οριστικά κλεισμένο ή τελειωμένο ενώ γινόταν μνεία και στις δεδομένες δυσκολίες. Πάντως είναι η πρώτη φορά που η πλευρά του παίκτη δημόσια αναφέρει πως δεν αποκλείεται να γυρίσει στην Ελλάδα και να κλείσει στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα