Ο Βέρνμπλουμ ακόμα πιο κοντά στον ΠΑΟΚ!

Ο Βέρνμπλουμ ακόμα πιο κοντά στον ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ αποτελεί μεταγραφικό «πόθο» όλων στον ΠΑΟΚ, με τα νέα να είναι προς τη θετική κατεύθυνση σ’ ότι αφορά την ολοκλήρωση αυτής της σπουδαίας μεταγραφής.

Σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μεταγραφική περίπτωση, αυτή του Σουηδού πρώην μέσου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αποτελεί προτεραιότητα αλλά και μεγάλη επιθυμία της διοίκησης και του Λουτσέσκου για να κλείσει θετικά.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει, εδώ και πολλές μέρες, όλες τις απαραίτητες κινήσεις και πλέον περιμένει την τελική απάντηση του Βέρνμπλουμ, ο οποίος όσο περνούν οι μέρες ο έρχεται ολοένα και πιο κοντά στον ΠΑΟΚ, που φαίνεται ότι μέχρι τώρα υπερτερεί από τις άλλες ομάδες (κυρίως από MLS και Αραβικά Εμιράτα), που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Η περίπτωση του παραμένει δύσκολη, ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν ελεύθερο ποδοσφαιριστή με γεμάτες χρονιές και παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως οι «ασπρόμαυροι» πιστεύουν ότι μετά και την επιστροφή του Σουηδού μέσου στην πατρίδα του από την Ισπανία, όπου βρέθηκε για λίγες ημέρες χαλάρωσης και διακοπών, η απάντηση που θα δώσει θα είναι θετική.

Άλλωστε, προς αυτή την κατεύθυνση συνηγορούν και όλες οι πληροφορίες που φτάνουν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που πιστεύουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας το θέμα της σπουδαίας μεταγραφής του Πόντους Βέρνμπλουμ θα έχει κλείσει θετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα