Τελειώνει με Δώνη, όχι για Κουρμπέλη

Τελειώνει με Δώνη, όχι για Κουρμπέλη

Νίκος Ρόλλας
Τελειώνει με Δώνη, όχι για Κουρμπέλη

bet365

Πολύ κοντά στην πρόσληψη του Γιώργου Δώνη ο Παναθηναϊκός, όπως τονίζουν στην «πράσινη» ΠΑΕ. Απόσταση στο οικονομικό. «Δεν πωλείται ο Κουρμπέλης», λένε από τον Παναθηναϊκό με αφορμή την πρόταση της Σπάρτα.

Περού - Σκωτία! Με υψηλές αποδόσεις και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα! (21+)

Θέμα ημερών φαίνεται πως είναι η πρόσληψη του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με την διαρροή του «τριφυλλιού». Την Τρίτη υπήρξε επαφή του Νίκου Νταμπίζα με τον Έλληνα τεχνικό και όλα δείχνουν οτι πάμε σε συμφωνία, όπως αναφέρουν στο «πράσινο στρατόπεδο». Πάντως, αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι απόσταση στο οικονομικό, η οποία αν δεν καλυφθεί δύσκολα θα κάτσει στον πάγκο του συλλόγου ο έμπειρος τεχνικός.

Πόρτα σε Σπάρτα για Κουρμπέλη

Από εκεί και πέρα, η Σπάρτα Πράγας προσέγγισε τον Παναθηναϊκό για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Η απάντηση όμως που έλαβαν οι Τσέχοι από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ήταν αρνητική.

Μάλιστα, όπως τόνιζαν από τους «πράσινους», ο αρχηγός δεν πωλείται, καθώς είναι η κολόνα του Παναθηναϊκού και πάνω του θα στηριχθεί η ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα