Νέτσιντ: «Ο Βέρνμπλουμ μπορεί να γίνει ο ηγέτης του ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Νέτσιντ: «Ο Βέρνμπλουμ μπορεί να γίνει ο ηγέτης του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Τόμας Νέτσιντ, που έχει περάσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στον Πόντους Βέρνμπλουμ και σκιαγράφησε το προφίλ του Σουηδού χαφ.

Περού - Σκωτία! Με υψηλές αποδόσεις και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα! (21+)

Ο Τσέχος φορ αγωνίστηκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας μαζί με τον Πόντους Βέρνμπλουμ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του 32χρονου μέσου, που αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM 89,4 ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ:

Για τον Πόντους Βέρνμπλουμ:

«Ήμασταν συμπαίκτες στην ΤΣΣΚΑ. Ήτανε εξαιρετικός παίκτης, του εύχομαι τα καλύτερα. Σκόραρε γκολ, ήταν δυνατός, εξαιρετικός παίκτης και εξαιρετικό παιδί».

Για το τι είδους παίκτης είναι:

«Αγωνίζεται στην θέση 6. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής και δυνατός, ξέρει να κρατάει την μπάλα στα πόδια του. Πολύ ποιοτικός, ξέρει να μεταφέρει την μπάλα μπροστά».

Για το αν μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο:

«Φυσικά. Παίζει καλή άμυνα, έχει καλή φυσική κατάσταση και ξέρει να σκοράρει. Εξαιρετικός τακτικά. Είναι έτοιμος για μεγάλη ομάδα».

Για το αν θα είναι καλή προσθήκη για τον ΠΑΟΚ:

«Θα είναι μια καλή προσθήκη. Τον ξέρω προσωπικά, είναι καλός χαρακτήρας και αυτό για μια ομάδα που αποκτά κάποιον παίκτη, είναι σημαντικό».

Για το αν θα προσαρμοστεί γρήγορα στην νέα του ομάδα:

«Πιστεύω ναι. Έπαιξε στην ΤΣΣΚΑ, παίζοντας σημαντικά παιχνίδια σε Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ.. Οι οπαδοί θα τον λατρέψουν».

Για το αν τον ρωτήσει, τι θα του πει για την ομάδα:

«Μόνο θετικά θα του πω, πάντα το κάνω για τον ΠΑΟΚ. Εξαιρετική ομάδα και οι καλύτεροι οπαδοί. Θα βρει ότι χρειάζεται στην πόλη. Ότι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής και ένας οικογενειάρχης».

Για το αν παρακολουθεί την πορεία του ΠΑΟΚ:

«Ναι την παρακολουθώ. Συνέχεια παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, όλους τους αγώνες, αν και η αλήθεια είναι ότι δε μιλάω με φίλους από την Θεσσαλονίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα