Χιμένεθ: «Δύσκολο να αφήσω την ΑΕΚ αλλά ήταν επιτακτική ανάγκη»

Χιμένεθ: «Δύσκολο να αφήσω την ΑΕΚ αλλά ήταν επιτακτική ανάγκη»

Gazzetta team
Χιμένεθ: «Δύσκολο να αφήσω την ΑΕΚ αλλά ήταν επιτακτική ανάγκη»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρουσιάστηκε επισήμως από τη Λας Πάλμας και αναφέρθηκε στην Ενωση και την απόφαση του να επιστρέψει στην πατρίδα του. Τι είπε για Λιβάια και Αραούχο!

Ο Ισπανός τεχνικός παρουσιάστηκε από τον τεχνικό διευθυντή Τόνι Οτέρο και άρχισε τις δηλώσεις του με αναφορά στην ΑΕΚ. «Θα ήθελα να ξεκινήσω την παρουσίαση μου με την αποχώρησή μου από το προηγούμενο σύλλογο που βρέθηκα. Σήμερα πρέπει να πω ότι ποτέ δεν σταμάτησε να έχει θέση στην καρδιά μου η ΑΕΚ. Για μένα ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγω από την ΑΕΚ και μόνο η επιθυμία μου να γυρίσω στην Ισπανία έπειτα από έναν δύσκολο χρόνο με έκανε να δεχτώ την πρόταση που μου έκανε η Λας Πάλμας. Να πω ότι ήταν πάντα στην καρδιά μου, ήμουν ετυτυχισμένος στην Αθήνα και δούλεψα πολύ σκληρά για να γίνω πρωταθλητής και να φτάσω στον τελικό Κυπέλλου. Mε δίδαξαν πολλά για αυτή τη νέα πρόκληση στη Λας Πάλμας. Έμαθα ότι με τη δουλειά μπορείς να πετύχεις πράγματα. Ευχαριστώ για τη στήριξη του συλλόγου και του κόσμου. Ευχαριστώ την ΑΕΚ, που θα έχω πάντα στην καρδιά μου και την Λας Πάλμας που με επέλεξε για πρώτο προπονητή».

Γαλλία - Ιρλανδία! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Από εκεί και πέρα, σχετικά με το πώς προέκυψε η Λας Πάλμας, είπε πως «ένας ενδιάμεσος επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο μου. Τους είπα ότι η πρώτη μου επιλογή ήταν να διαπραγματευτώ με την ΑΕΚ. Στη συνέχεια, όταν έσπασαν οι διαπραγματεύσεις, άκουσα τις άλλες προτάσεις, από τις οποίες αυτή που με ενδιέφερε περισσότερο ήταν της Λας Πάλμας. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο μου και δεν ήμουν ξεκάθαρος για αυτό, υπήρχε η επιτακτική ανάγκη να επιστρέψω στην Ισπανία».

Συνεχίζοντας, ο Μανόλο αναφέρθηκε στον Σέρχιο Αραούχο που θα έχει και στη νέα του ομάδα, αλλά και στον Μάρκο Λιβάια, τον οποίο δε θα έχει. «Ο Λιβάια έκανε σπουδαία σεζόν στην ΑΕΚ. Είχε εξαιρετική συμπεριφορά, έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και η ΑΕΚ ενεργοποίησε την οψιόν του. Μακάρι να ανήκε στην Λας Πάλμας, αλλά ανήκει στην ΑΕΚ», είπε και πρόσθεσε: «Μίλησα στον Τόνι Οτέρο για τη συμπεριφορά του Αραούχο, δεν είναι ένας μικρός άγγελος, αλλά ένας φυσιολογικός τύπος, καλός άνθρωπος και αφοσιωμένος στην ομάδα. Είναι ένας παίκτης που μου αρέσει και θα πρέπει να κερδίσει στην προετοιμασία τη θέση του βασικού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα