Ξεκαθαρίζει για Δώνη!

Ξεκαθαρίζει για Δώνη!

Ξεκαθαρίζει για Δώνη!

bet365

Το πιθανότερο, αύριο Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα στον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιώργο Δωνη για να αναλάβει το "τρένο" τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο εκλεκτός του Νίκου Νταμπίζα για τον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι ο Γιώργος Δωνης.

Οι δυο πλευρές θέλουν να συνεργαστούν στο "τριφύλλι" αλλά για να συμβεί αυτό εκκρεμεί η ανάμεσα τους συνάντηση, στην οποία πρέπει να ρυθμιστούν όλες οι σημαντικές παράμετροι για να αναλάβει το "τρένο" τον πάγκο του συλλόγου στην πιο δύσκολη σεζόν στην ιστορία του.

Κόβεντρι - Έξετερ! Με top αποδόσεις και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα! (21+)

Αυτό πιθανότατα θα συμβεί, αύριο Τρίτη.

Οι μέχρι τώρα επαφές ήταν σε πολύ καλό κλίμα αλλά για να πει το "ναι" ο Δωνης θα πρέπει να πάρει συγκεκριμένες εγγυήσεις(είναι πολύ πρόσφατη η... περιπέτεια του Ουζουνίδη) για την λειτουργία του κλαμπ και φυσικά να υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα