Στο Κίεβο δίχως να υπογράψει ο Σρνα (pic)
Σεντ Πάτρικς - Κορκ Σίτι με 10% επιστροφή και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα! (21+)
Ο Ντάριο Σρνα αφού ολοκλήρωσε τις επαφές του με τον ΠΑΟΚ αναχώρησε από την Ελλάδα με προορισμό την Ουκρανία και το Κίεβο ενόψει του τελικού του Champions League μεταξύ της Ρεάλ και της Λίβερπουλ.
Μάλιστα, ο άλλοτε captain της Κροατίας δημοσίευσε φωτογραφία με τους συμπατριώτες του και πρώην συμπαίκτες του στην Εθνική, Λούκα Μόντριτς και Ματέο Κόβασιτς, την οποία ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.
Δείτε την φωτογραφία:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Παλαίμαχοι ΑΕΚ για τον χαμό του Στέφανου Μπορμπόκη: «Θλίψη και οδύνη, ο εκλιπών υπήρξε από τους σπουδαίους της γενιάς του»
- Άρης για την απώλεια Μπορμπόκη: «Η ΠΑΕ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του»
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ για Μπορμπόκη: «Χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο»
