Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Ουζουνίδης!

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Ουζουνίδης!

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Ουζουνίδης!

bet365

Προχωράει πολύ καλά η υπόθεση του Έλληνα τεχνικού και το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΚ. Στα γραφεία της ΠΑΕ αυτή την στιγμή όπως και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σεντ Πάτρικς - Κορκ Σίτι με 10% επιστροφή και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα! (21+)

Στην ΑΕΚ έχουν σηκώσει μανίκια και τρέχουν ήδη την υπόθεση με την εύρεση του αντικαταστάτη του Μανόλο Χιμένεθ. Από το gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης-από την στιγμή που ήταν ελεύθερος-θα ενδιέφερε την ΑΕΚ αφού ο Εβρίτης τεχνικός χαίρει της εκτίμησης του αφεντικού της Ένωσης.

Έτσι, άμεσα οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν και τρέχουν το θέμα με τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, o 49χρονος προπονητής βρίσκεται αυτή την στιγμή στα γραφεία της ΠΑΕ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Μάλιστα, λίγο αργότερα κατέφθασε και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, για να συζητήσει με τον Ουζουνίδη και να καταλήξουν σε συμφωνία.

Πρόθεση των πρωταθλητών είναι το θέμα του προπονητή να κλείσει άμεσα ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Το gazzetta.gr παρακολουθεί την υπόθεση και θα σας ενημερώσει άμεσα για την κατάληξη των επαφών των δύο πλευρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα