Η... μάχη για τον Μολέδο και οι περιπτώσεις των Φαμπρίτσιο και Μπαμπά

Η... μάχη για τον Μολέδο και οι περιπτώσεις των Φαμπρίτσιο και Μπαμπά

Η... μάχη για τον Μολέδο και οι περιπτώσεις των Φαμπρίτσιο και Μπαμπά

bet365

Οι Βραζιλιάνοι εξακολουθούν να παρουσιάζουν δύσκολη την υπόθεση Μολέδο, όμως ο Ολυμπιακός δεν τα παρατά. Πορτογαλικές πηγές δίνουν πιθανότητες για τον Φαμπρίτσιο ενώ επανήλθε το όνομα του Μπαμπά.
Το μπρα-ντε-φέρ Ολυμπιακού - Ιντερνασιονάλ για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο καλά κρατεί. Στη Βραζιλία εμμένουν στο ότι δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί το deal και λόγω της στάσης του συλλόγου του έμπειρου στόπερ αλλά και για την γνωστή ρήτρα που υπάρχει. Φαίνεται όμως πως ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει την προσπάθεια.
Στο μεταξύ στην Πορτογαλία υπάρχουν πηγές και ρεπορτάζ όπως της A Bola που θεωρούν πως ο 28χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός της Πορτιμονένσε Φαμπρίτσιο Ντος Σάντος Μεσίας εξακολουθεί να έχει σαφείς πιθανότητες να πιάσει Λιμάνι. Την περασμένη εβδομάδα ο Φαμπρίτσιο εμφανιζόταν μεταξύ Μπράγκα και Ολυμπιακού. Χαρακτηριστικά τονίζεται τώρα πως «ο Φαμπρίτσιο θέλει να αλλάξει περιβάλλον. Η Μπράγκα και ο Ολυμπιακός, που θα έχει προπονητή τον Πέδρο Μαρτίνς, προσπαθούν να πείσουν τον παίκτη κάνοντας προτάσεις για πολύ καλό συμβόλαιο».
Τέλος το όνομα του Τζόναθαν Μπαμπά έκανε το come back του στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Fussball τον Μπαμπά κοιτάζει ξανά ο Ολυμπιακός, όπως και οι Μίλαν, Λάτσιο, Φενέρ, Άντερλεχτ, Γουέστ Χαμ αλλά και η Μαρσέιγ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα