Λουτσέσκου για μεταγραφές και Τσάμπιονς Λιγκ

Λουτσέσκου για μεταγραφές και Τσάμπιονς Λιγκ

Λουτσέσκου για μεταγραφές και Τσάμπιονς Λιγκ

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επανέλαβε ότι δεν είναι στις προθέσεις του να προχωρήσει σε πολλές μεταγραφές, πέραν των 2-3 απαραίτητων κινήσεων που θα γίνουν για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ εξήγησε και στους συμπατριώτες του το σκεπτικό που έχει ενόψει της νέας περιόδου, τονίζοντας πως ο μεγάλος στόχος της ομάδας του είναι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 200+ ειδικά στοιχήματα και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα! (21+)

Σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό κανάλι «Telekom Sports» TV ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να φέρει Ρουμάνο ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ, γενικότερα τόνισε ότι «οι μεταγραφές θα περιπλέξουν την κατάσταση στην ομάδα».

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλυσε το σκεπτικό του: «Έχουμε μια στεθερότητα, δεν θέλουμε να κάνουμε πολλές αλλαγές. Μπορεί να κάνουμε 2-3 μεταγραφές, υπάρχουν δύο συμβόλαια ποδοσφαιριστών που λήγουν, και σε γενικές γραμμές, έχουμε μια ομάδα που αναπτύσσεται, ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε, μεταξύ μας υπάρχει χημεία. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ καλά και νομίζω ότι οι πολλές αλλαγές σε αυτό το σημείο θα περιπλέξουν την κατάσταση».

Η πρόκριση στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μεγάλος στόχος, όπως είπε ο Λουτσέσκου, προσθέτοντας ότι: «Αισθανόμαστε δυνατοί. Πρέπει να είμαστε σοφότεροι, πιο δυνατοί και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλες τις προκλήσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα