Τι ισχύει με το νέο συμβόλαιο του Χουτεσιώτη

Τι ισχύει με το νέο συμβόλαιο του Χουτεσιώτη

Τι ισχύει με το νέο συμβόλαιο του Χουτεσιώτη

bet365

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης έχει ήδη κάνει κουβέντα σε πολύ καλό κλίμα για το νέο συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό και μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται οι εξελίξεις.
Ο υψηλόσωμος κίπερ είχε συμβόλαιο που τελείωνε. Για τον Χουτεσιώτη ως γνωστόν είχε δείξει ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα ο Πανιώνιος. Ο Χουτεσιώτης σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έχει ήδη κάνει μία πρώτη κουβέντα σε πολύ καλό κλίμα για το νέο του συμβόλαιο και μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα θα προκύψουν εξελίξεις. Τονίζουμε ξανά πως ο εν λόγω πορτιέρε παίζει ρόλο στην τριάδα των κίπερ καθώς αυτήν την στιγμή ο Προτό δεν φαίνεται να συνεχίζει, του Στεργιάκη η περίπτωση δεν προχώρησε και ενώ στο πλάνο είναι να γυρίσει ο Γιαννιώτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα