«Τίγρης» για Λάζαρο: «Και ο Μέσι να ήταν δεν μου κάνει ως άνθρωπος»

«Τίγρης» για Λάζαρο: «Και ο Μέσι να ήταν δεν μου κάνει ως άνθρωπος»

Gazzetta team
«Τίγρης» για Λάζαρο: «Και ο Μέσι να ήταν δεν μου κάνει ως άνθρωπος»

bet365

Στο ηθικό κομμάτι της διαφοράς με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στάθηκε ο πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης μιλώντας στους συνεργάτες του.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Το... διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο μόνο φιλικό δεν θα είναι. Για τους... κιτρινόμαυρους υπάρχει ηθικό θέμα, κάτι που νόμιζε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους συνεργάτες του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Live Sport».

Συγκεκριμένα ο... τίγρης τόνιζε: «Όταν κάποιος δεν σέβεται την υπογραφή του, δεν μου κάνει σαν άνθρωπος. Δεν πά' να είναι και ο Μέσι. Όποιος δεν συμβαδίζει με τις ηθικές αρχές του κλαμπ, δεν μας κάνει. Τελεία και παύλα. Όποιον ποδοσφαιριστή θέλουμε να τον κρατήσουμε τον κρατάμε. Στην περίπτωσή του το θέμα φυσικά δεν ήταν οικονομικό. ΕΚτός κι αν πιστεύει κάποιος ότι η ΑΕΚ δεν μπορούσε να του δώσει 150 ή 200.000 ευρώ περισσότερα τον χρόνο. Αυτά είναι αστειότητες».

Για το ραντεβού με τον παίκτη: «Του είχα πει σε εκείνο το ραντεβού ότι "αν δεν μου απαντήσεις σε 48 ώρες έχεις τελειώσει για εμάς". Δεν μας απάντησε ποτέ, δεν σεβάστηκε την υπογραφή του. Από τότε θεωρώ ότι είχε μιλήσει και είχε συμφωνήσει αλλού».

Για τις απειλές που έλεγε ο Χριστοδουλόπουλος πως δέχθηκε: «Να βγει να μας πει ποιος τον απείλησε. Να βγει τώρα να πει στον κόσμο ποιος και τι του είπε!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα