Όλα δείχνουν... διαζύγιο και με Ταχτσίδη

Όλα δείχνουν... διαζύγιο και με Ταχτσίδη

Όλα δείχνουν... διαζύγιο και με Ταχτσίδη

bet365

Τα πράγματα για τον Ταχτσίδη μόνο καλά δεν είναι και... δείχνουν άμεση αποχώρηση ενώ ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, αναφέρθηκε σε post του στην περίπτωσή του.
Με τα υπάρχοντα δεδομένα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είναι πιο κοντά στην αποχώρησή του παρά στην παραμονή του στον Ολυμπιακό. Στην παρούσα φάση όλα δείχνουν... διαζύγιο των δύο πλευρών μετά το παράπτωμά του και την κλήση του σε απολογία. Και προφανώς δεν ήταν το πρώτο για να φτάσουμε μέχρι εδώ...
Σε ποστάρισμά του στα social media ο Κώστας Καραπαπάς αναφέρθηκε στο θέμα. Ουσιαστικά ήταν σαν να... φωτογράφιζε την αποχώρηση του Έλληνα μέσου. Σχολίασε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του πως «παίκτες λοιπόν που δεν ματώνουν τη φανέλα ή γυρνάνε στα κλαμπ μετά απο ήττες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα φεύγουν απο την ομάδα μας. Τόσο απλά»! Επίσης πως ένας ισχυρός άνδρας μίας ΠΑΕ όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης που παρέχει τόσα και έχει τέτοια συμβόλαια και αυτό το μπάτζετ δεν ανέχεται την αδιαφορία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα