Καραπαπάς για Μιραλάς: «Απλώς έληξε ο δανεισμός του» (pic)

Καραπαπάς για Μιραλάς: «Απλώς έληξε ο δανεισμός του» (pic)

Gazzetta team
Καραπαπάς για Μιραλάς: «Απλώς έληξε ο δανεισμός του» (pic)

bet365

Με ανάρτησή του στο Facebook, o Κώστας Καραπαπάς αναφέρθηκε στο τέλος της δεύτερης παρουσίας του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό, εξηγώντας τον λόγο που ο Βέλγος δεν θα βρίσκεται στα Γιάννενα για το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ (6/5, 19:00).

Ο Κέβιν Μιραλάς αποχαιρετά για δεύτερη φορά τον Ολυμπιακό, μετά το τέλος του δανεισμού του από την Έβερτον, που δεν θα ανανεωθεί, ούτε θα γίνει κίνηση από τους «ερυθρόλευκους» για την αγορά του.

Σεβίλλη - Σοσιεδάδ με 10% επιστροφή και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Βέλγος επιθετικός, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και σκόραρε 2 γκολ σε 12 εμφανίσεις του με τους Πειραιώτες στη Superleague Σουρωτή, επιστρέφει στην Έβερτον και δύσκολα θα γίνει κίνηση από τον Ολυμπιακό για την απόκτησή του.

Στην είδηση αναφέρθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, αναφέροντας πως ο παίκτης δεν θα αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα, λόγω του Μουντιάλ, στο οποίο φιλοδοξεί να βρεθεί με την εθνική ομάδα της χώρας του:

«Επειδή συνεχίζονται τα παιχνίδια των ατζέντηδων και των ρεπόρτερ που είναι άσχετοι με τις μετεγγραφές αλλά κάνουν τους ειδικούς, να βοηθήσουμε:
Σήμερα τελείωσε ο δανεισμός του Μιραλάς, κάτι τελείως τυπικό που θα ισχύει απο Δευτέρα. Δανεικός ήταν ο παίκτης και γυρίζει στην Έβερτον. Και στο πνεύμα της εξαιρετικής συνεργασίας συλλόγου και παίκτη δεν τον παίρνουμε στα Γιάννινα αφού έχει Μουντιάλ μπροστά του. Προφανώς με τα χρήματα που ζητάει η Έβερτον δεν υπάρχει πιθανότητα να μείνει ο Κέβιν. Είναι όλα απλά και δε χρειάζεται να μπερδεύουμε τον κόσμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα