Χωρίς Αλμπάνη και Κύργια κόντρα στην ΑΕΚ ο Απόλλων Σμύρνης

Χωρίς Αλμπάνη και Κύργια κόντρα στην ΑΕΚ ο Απόλλων Σμύρνης

bet365

Εκτός του τιμωρημένου Μιχάλη Κύργια, ο Χρήστος Αλμπάνης δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ μιας και δεν υπάρχει λόγος να ζοριστεί.

Σκόραρε ο Γκριεζμάν το πρώτο γκολ του αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης - Άρσεναλ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στο ματς με τον Αστέρα ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις οι οποίες τον οδήγησαν στο να ζητήσει αλλαγή. Με τον Απόλλωνα Σμύρνης να έχει σωθεί και την ΑΕΚ να είναι πρωταθλήτρια, ο Χρήστος Αλμπάνης δεν θα αγωνιστεί στην αυλαία του φετινού πρωταθλήματος.

Και μη βιαστείτε να πείτε «οκ, είναι μέσα στη συμφωνία της μεταγραφής του». Κι αυτό διότι ο παίκτης ήθελε πάρα πολύ να παίξει για τελευταία φορά μπροστά στον κόσμο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», ώστε να τους χαιρετήσει μέσα από τον αγωνιστικό χώρο. Αφήστε, δε, πως κι ο κόσμος της Ένωσης που θα βρεθεί στην Ριζούπολη θα τον αποθέωνε. Θα έκλεινε λοιπόν την καλύτερη χρονιά της καριέρας του (μέχρι στιγμής) με τον πλέον ιδεατό τρόπο. Ωστόσο, οι ενοχλήσεις που έχει αισθανθεί δεν του επιτρέπουν... ρίσκα. Δεν υπάρχει λόγος.

Επιπλέον, ο Μιχάλης Κύργιας έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του στο εν λόγω ματς, ενώ εκτός είναι κι ο Κούρος ο οποίος έκανε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα