Ο Κάμπος χάνει τη Λεωφόρο και τρέχει για το ΟΑΚΑ

Ο Κάμπος χάνει τη Λεωφόρο και τρέχει για το ΟΑΚΑ

bet365

Ο Ανγκολέζος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, όπως αναμενόταν, τέθηκε νοκ άουτ για το ντέρμπι της Κυριακής (29/4) με τον Παναθηναϊκό, αρχίζοντας αποθεραπεία με στόχο τον τελικό του Κυπέλλου.

Άρσεναλ - Ατλέτικο Μαδρίτης και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ράμσεϊ σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στην αναμέτρηση. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το πρόβλημα του Τζάλμα Κάμπος στους προσαγωγούς επιβεβαιώθηκε μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και αυτομάτως τέθηκε νοκ άουτ από το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ανγκολέζος θα προφυλαχτεί και θα ξεκινήσει αποθεραπεία με προφανή στόχο να είναι 100% έτοιμος για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 12 Μαΐου.

Αντίθετα έτοιμος, μετά από καιρό, φαίνεται να είναι ο νεαρός Μιχόγεβιτς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με πρωινή προπόνηση στην άκρως καλοκαιρινή Νέα Μεσημβρία συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Σ’ αυτήν δεν συμμετέχει ο Τζάλμα Κάμπος , αφού η μαγνητική τομογραφία επιβεβαίωσε πως έχει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς. Έτσι, το ιατρικό τιμ σε συνεννόηση με τον Ράζβαν Λουτσέσκου αποφάσισε πως δεν πρέπει να ρισκάρουν τη συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής (29.04) και κατάρτισε πλάνο αποθεραπείας ώστε να είναι έτοιμος την τελευταία αγωνιστική.

Αντίθετα, ο Μάρκο Μιχόγεβιτς έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και είναι στη διάθεση του προπονητή του. Η προπόνηση της Πέμπτης (26.04) είχε δουλειά στην τακτική τόσο για την αμυντική λειτουργία όσο και για την ανάπτυξη, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Την Παρασκευή (27.04) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα