Αλαφούζος: «Συνοδοιπόροι στα χρέη και παίρνουν την ΠΑΕ»

Αλαφούζος: «Συνοδοιπόροι στα χρέη και παίρνουν την ΠΑΕ»

Gazzetta team
Αλαφούζος: «Συνοδοιπόροι στα χρέη και παίρνουν την ΠΑΕ»

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε πως έχει απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα του fund που εκπροσωπεί ο κ.Πιεμπονγκσάντ, όπως και σε όλες τις προτάσεις που του έχουν γίνει, ενώ πρόσθεσε πως δεν ζητάει λεφτά, αλλά βάζει λεφτά στον Παναθηναϊκό.

ΑΕΚ - Λάρισα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Εγώ δεν ζητάω λεφτά, βάζω λεφτά στον Παναθηναϊκό», ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας στο περιβάλλον του μόλις έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες της συνάντησης με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία. Σύμφωνα με την Live Sport ανέφερε πως: «Υπάρχει επικοινωνία. Απαντήσαμε ήδη από το βράδυ της Δευτέρας στην επιστολή του διεθνούς fund που εκπροσωπεί ο κ.Πιεμπονγκσάντ. Και απαντήσαμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα, γιατί πρόκειται για μία πολύ σοβαρή πρόταση. Αν λειτουργήσουμε και οι δύο πλευρές ως συνοδοιπόροι στην αποπληρωμή των χρεών της ΠΑΕ, θα διασφαλιστεί το μέλλον του Παναθηναϊκού και θα πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της».

Επιπλέον ο Γ.Αλαφούζος υποστηρίζει διαρκώς πως έχει απαντήσει σε όλες τις προτάσεις που του έχουν γίνει και δεν αγνόησε ποτέ καμία. «Σε κάθε σοβαρή πρόταση απαντάμε πάντοτε σοβαρά. Είχαμε λάβει μία επιστολή από τον εκπρόσωπο του κ.Γιαννακόπουλου, τον οποίο σεβόμαστε απεριόριστα για την πολύ μεγάλη προσφορά της οικογένειάς του και του ίδιου στον Παναθηναϊκό. Την αντιμετωπίσαμε με μεγάλη σοβαρότητα και απαντήσαμε, ζητώντας κάποιες διευκρινίσεις. Περιμένουμε και από εκεί σχετική απάντηση στις δικές μας θέσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα