ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Αποστολή με Ταχτσίδη, Βέργο και Βρουσάι αλλά χωρίς Μποτία ο Κόντης (pic)

OFF ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΜΠΟΤΙΑ ΚΑΙ ΖΙΛΕ

Αποστολή με Ταχτσίδη, Βέργο και Βρουσάι αλλά χωρίς Μποτία ο Κόντης (pic)

Αποστολή με Ταχτσίδη, Βέργο και Βρουσάι αλλά χωρίς Μποτία ο Κόντης (pic)

Ο Χρήστος Κόντης συμπεριέλαβε τον Ταχτσίδη στους εκλεκτούς για την Κέρκυρα και για πρώτη φορά φέτος σε 19άδα τον φορ Βέργο ενώ απέκλεισε τον Μποτία. Μέσα και ο μικρός Βρουσάι.

Αναλυτικά στην αποστολή του Κόντη είναι οι:
 
Κίπερ: Προτό και Χουτεσιώτης, Αμυντικοί: Ομάρ, Χατζισαφί, Κούτρης, Ένγκελς και Νικολάου, Μέσοι: Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μάριν, Ανδρούτσος, Βρουσάι και Πάρντο και μπροστά οι επιθετικοί Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ και Βέργος. Εκτός ο Παπέ Σισέ λόγω καρτών και ο Μποτία που είχε κάποιες ενοχλήσεις αλλά έτσι και αλλιώς ο Ισπανός στόπερ οδεύει προς αποχώρηση. Off φυσικά και οι εκτός πλάνων Οφόε και Σεμπά και και ο Ιγκόρ συνεχίζει να μην υπολογίζεται. Από τα ονόματα λείπει και αυτό του Ζιλέ. Πρώτη αποστολή φέτος για τον Βέργο σε 19άδα (σ.σ. είχε μπει σε αποστολή 20 ατόμων με Πανιώνιο) και μέσα και ο μικρός Βρουσάι (σ.σ. που έχει παίξει στο Κύπελλο και είχε και ασίστ).
 
Ένα πιθανό βασικό σχήμα για τους Κόντη - Ιμπαγάσα είναι με Προτό κίπερ, Ένγκελς με Νικολάου στο κέντρο της άμυνας και Κούτρη - Ομάρ στα δύο άκρα στα μετόπισθεν. Στον άξονα ο Ρομαό με τον Ταχτσίδη (σ.σ. θέση διεκδικούσαν οι Ζιλέ ο οποίος επίσης έμεινε εκτός αλλά και ο Ανδρούτσος ή και ο Μάρτινς), επιτελικός ο Φορτούνης (σ.σ. υποψήφιος και για εκεί ο Ανδρούτσος), στα δύο άκρα της επίθεσης οι Μάριν - Μιραλάς και φορ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.