Ο Ραφίνια και άλλες περιπτώσεις που αρέσουν στον Μαρτίνς... (vids)

Ο Ραφίνια και άλλες περιπτώσεις που αρέσουν στον Μαρτίνς... (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ραφίνια και άλλες περιπτώσεις που αρέσουν στον Μαρτίνς... (vids)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει παίκτες από την ομάδα της Γκιμαράες που θα ήθελε στον Ολυμπιακό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο εξτρέμ Ραφίνια και άλλες τρεις περιπτώσεις που ξεχωρίζει από Ιβηρική.
Τα ονόματα των Τικίνιο Σοάρες και Μαρκάνο επανήλθαν στην μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού, πλην όμως ο Μαρτίνς θα ήθελε να έχει και κάποια ακόμα περισσότερο δικά του... παιδιά από την Γκιμαράες στην Ελλάδα. Υπάρχει ο Ραφίνια, ο αριστερός ακραίος της Βιτόρια Γκιμαράες, με τον οποίο ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί τον περασμένο Γενάρη. Ο Ράφαελ Ντίας Μπελόλι, όπως είναι το πλήρες όνομά του, θεωρείται ένα από τα μεγάλα αστέρια στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Από τα ανερχόμενα. Έχει γεννηθεί στις 14 Δεκεμβρίου 1996 στο Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας και έχει ύψος 1.76 μ.. Βραζιλιάνος που έχει και ιταλικό διαβατήριο.
Έχει συμβόλαιο έως το 2021, χρηματιστηριακή αξία στα 6 εκατ. ευρώ και φέτος αριθμεί 38 ματς στην ομάδα της Γκιμαράες με 17 γκολ και 5 ασίστ. Ο Ολυμπιακός ως γνωστόν αναζητά εξτρέμ. Στο ρόστερ του ίδιου συλλόγου υπάρχουν και άλλες δύο περιπτώσεις που ξεχωρίζει ο Μαρτίνς. Ο 29χρονος ύψους 1.82 μέτρων Ζοάο Αουρέλιο, που παίζει δεξί μπακ - χαφ αλλά και στον άξονα. Έχει φέτος 29 ματς με 2 ασίστ. Το συμβόλαιο του Αουρέλιο λήγει φέτος το καλοκαίρι και παρότι έχει κάνει συζητήσεις για ανανέωση δεν είναι βέβαιο πως θα μείνει. Ο Ολυμπιακός ψάχνεται και για δεξί μπακ λόγω της κατάστασης με τον Ομάρ που μπορεί να αποχωρήσει φέτος το καλοκαίρι. Επίσης στον σύλλογο της Γκιμαράες είναι και ο 27χρονος Περουβιανός διεθνής μεσοεπιθετικός Πάολο Ουρτάδο με συμβόλαιο έως το 2021. Παίκτης που είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Μαρτίνς και που εκτιμούν πολύ ο ένας τον άλλον. Ο Ουρτάδο έχει 30 ματς με 12 γκολ και 7 ασίστ. Από δεξιά μπακ - χαφ υπάρχει και ο Βραζιλιανοπορτογάλος Χοσέ Λίον της Ρίο Άβε με συμβόλαιο που λήγει φέτος και 29 ματς με 1 γκολ και 2 ασίστ. Ποδοσφαιριστής τον οποίο επίσης ξέρει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς. Βέβαια θα πρέπει να τονιστεί εκ νέου πως και ο Ραφίνια και ο Ουρτάδο και πολύ δε περισσότερο ο Τικίνιο δεν είναι καθόλου εύκολες από οικονομικής πλευράς περιπτώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα