«Δεν συναντήθηκαν ποτέ ο Σαββίδης με τον Κομίνη»

«Δεν συναντήθηκαν ποτέ ο Σαββίδης με τον Κομίνη»

«Δεν συναντήθηκαν ποτέ ο Σαββίδης με τον Κομίνη»

bet365

Τι υποστηρίζει η πλευρά του ΠΑΟΚ αναφορικά με τα όσα είπε σήμερα ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων, η δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ελλη Ρίζου, περί κυνηγητού του Κομίνη από τον Σαββίδη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είχε και δεν έχει τον παραμικρό φόβο για τα όσα δείχνει το 4ωρο βίντεο με υλικό από τις κάμερες των αποδυτηρίων της Τούμπας. Γι’ αυτό άλλωστε το κατέθεσε αυτούσιο ενώπιον της Επιτροπής και γι’ αυτό το λόγο ζητάει να αποτελέσει στοιχείο της σημερινής εκδίκασης και να ληφθεί υπόψη από το προεδρείο.

Η νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Έλλη Ρίζου, υποστήριξε σήμερα κατά τη διάρκεια της εκδίκασης, ότι στο βίντεο από τις κάμερες φαίνεται να υπάρχει προσπάθεια από πλευράς Ιβάν Σαββίδη να προλάβει τον Κομίνη πριν αυτός μπει στα αποδυτήρια των διαιτητών και κλείσει την πόρτα.

Από τον ΠΑΟΚ έλεγαν με κατηγορηματικό τρόπο, ότι τέτοια εικόνα δεν υπάρχει πουθενά μέσα στα αποδυτήρια. «Ο Σαββίδης με τον Κομίνη δεν συναντιούνται πουθενά μέσα στα αποδυτήρια», ξεκαθάριζαν το βράδυ της Τετάρτης, προσθέτοντας ότι ο μοναδικός τρόπος για να αποχωρήσει κάποιος από τον αγωνιστικό χώρο και να φύγει από το γήπεδο είναι να το κάνει μέσω του διαδρόμου των αποδυτηρίων.

Ο σκοπός του βίντεο, που δημοσιοποιήθηκε, είναι να δείξει προφανώς ότι ο Σαββίδης επιτέθηκε στον Κομίνη, αλλά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά, άλλωστε όταν φτάνει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών, ο ρέφερι και οι βοηθοί του είναι, ήδη, μέσα, με αρκετούς αστυνομικούς να είναι μπροστά στην πόρτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα