Τα... λαβράκια του Ολυμπιακού που φέρνουν μεγάλες προτάσεις!

Τα... λαβράκια του Ολυμπιακού που φέρνουν μεγάλες προτάσεις!

Δημήτρης Τομαράς
Τα... λαβράκια του Ολυμπιακού που φέρνουν μεγάλες προτάσεις!

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις παικτών σε πολύ καλή ηλικία που μπορούν να φέρουν πολύ καλές προτάσεις φέτος το καλοκαίρι. Το Gazzetta.gr αναλύει σχετικά.
Σχεδόν κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός έχει νεαρούς παίκτες που είτε αναδεικνύονται από τις Ακαδημίες του είτε αποτελούν έξυπνες μεταγραφές και κάνουν limit up με μεγάλο ευρωπαϊκό ενδιαφέρον. Φέτος παρότι η χρονιά δεν εξελίχθηκε καθόλου καλά οι Πειραιώτες έχουν τουλάχιστον τρία... λαβράκια, που είναι σε θέση να φέρουν πολύ καλές προτάσεις. Πιο συγκεκριμένα:
ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΚΟΥΤΡΗΣ: Στα 22 του χρόνια ο αριστερός μπακ χαφ του Ολυμπιακού κάνει την πρώτη του χρονιά στην ομάδα και οι... σειρήνες από Ιταλία, Πορτογαλία και Γερμανία υπάρχουν από τον Νοέμβριο! Ο νεαρός Ελληνοβραζιλιάνος έχει φέτος 30 ματς με 1 γκολ και 4 ασίστ και τα ποσά που ακούγονται είναι στα 5 εκατ. ευρώ και πάνω!!!
ΠΑΠΕ ΑΜΠΟΥ ΣΙΣΕ: Ακόμα μία μεταγραφή με την... σφραγίδα του Μοντέστο που απέδωσε καρπούς για τον Ολυμπιακό. Τρομερή σωματοδομή. Στα 22 του ο ύψους 1.97 σέντερ μπακ από την Σενεγάλη έχει φέτος 20 αγώνες με 4 γκολ και κοστολογείται στο Λιμάνι πάνω από 10 εκατ. ευρώ. Μες στην χρονιά ο Ολυμπιακός έχει απορρίψει προτάσεις από 4 μέχρι και 6 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Η ζήτηση για τον Παπέ Σισέ καλά κρατεί πάντως και από Γαλλία και από Πορτογαλία και από άλλες χώρες.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Ναι είναι αλήθεια πως φέτος τον έχουν δοκιμάσει σε αρκετές θέσεις και δεν έχει κάνει το ξεπέταγμα που είχε πέρυσι. Παρόλα αυτά ο Ανδρούτσος είναι 20 ετών με καλά ατομικά και τεχνικά χαρακτηριστικά και πέραση σε Γερμανία και Ιταλία (σ.σ. και όχι μόνο όπως μπορείτε να δείτε εδώ). Φέτος έλαβε μέρος σε 14 αναμετρήσεις. Εκτιμάται πως η αξία του κοστολογείται πια πάνω από 3 ή 4 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα