Ο Κομίνης ίσως κληθεί στην Εφέσων, αλλά…

Ο Κομίνης ίσως κληθεί στην Εφέσων, αλλά…

Gazzetta team
Ο Κομίνης ίσως κληθεί στην Εφέσων, αλλά…

bet365

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο κλήσης του Γιώργου Κομίνη στην εκδίκαση της υπόθεσης του ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων, στην εκδίκαση της ερχόμενης Τετάρτης (11/4).

Η έφεση που έχει ασκήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά της πρωτόδικης απόφασης του κ. Καποδίστρια και της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας, θα εκδικαστεί την ερχόμενη Τετάρτη (11/4) από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ, εκεί όπου δεν αποκλείεται να κληθεί να καταθέσει κι ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Γιώργος Κομίνης.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Σκουτέρης προτίθεται να εξετάσει το οπτιοακουστικό υλικό από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας, κάτι που έχει ζητήσει και σε πρώτο βαθμό η νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ, αλλά αρνήθηκε να το πράξει ο κ. Καποδίστριας.

Σ’ ότι αφορά τον κ. Κομίνη, ίσως να κληθεί να καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου, ωστόσο πολύ δύσκολα θα παραστεί ο διαιτητής από τη Θεσπρωτία, ενώ δεν προβλέπεται από το αθλητικό δίκαιο η βίαιη προσαγωγή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα