Την... πληρώνουν και οι μεταγραφές του Μάρκο Σίλβα!

Την... πληρώνουν και οι μεταγραφές του Μάρκο Σίλβα!

Δημήτρης Τομαράς
Την... πληρώνουν και οι μεταγραφές του Μάρκο Σίλβα!

bet365

Το μεγάλο ξεκαθάρισμα του ρόστερ του Ολυμπιακού πλήττει και άλλοτε μεταγραφικές επιλογές του Μάρκο Σίλβα από το 2015, όπως τους Φελίπε Πάρντο και Σεμπά!
Ο Σίλβα είναι δεδομένα από πλευράς παρουσίας του στον Ολυμπιακό ο πιο πετυχημένος Πορτογάλος τεχνικός που θήτευσε στο Λιμάνι έως και σήμερα. Ωστόσο μετά το... ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη την πληρώνουν και μεταξύ άλλων και παίκτες που εισηγήθηκε και έφερε ο ίδιος στον Ολυμπιακό!
Ήταν η σεζόν 2015-2016 όταν ο Κολομβιανός διεθνής εξτρέμ Φελίπε Πάρντο έπιανε Λιμάνι για να κάνει μία καλή πρώτη σεζόν, χωρίς όμως η συνέχειά του στον Ολυμπιακό να είναι η ανάλογη και έτσι να φτάσουμε στο σήμερα όπου κινδυνεύει με αποχώρηση. Την ίδια χρονιά πάλι με τον ίδιο τρόπο έκλεινε και ο Σεμπά, που ήδη έχει τεθεί εκτός της ομάδας του Ολυμπιακού. Τον Σεμπά τον ήθελε και στην Αγγλία ο Σίλβα μάλιστα. Ίδια χρονιά ήταν που είχε πάει στον πειραϊκό σύλλογο και ο Ερνάνι ως δανεικός που έφυγε μετά το πέρας της σεζόν. Δύο παίκτες με τους οποίους είχε ιδιαίτερα καλόύς δεσμούς από την άμυνα ήταν ο Ομάρ Ελαμπντελαουί (σ.σ. με τον οποίο συνεργάστηκαν και στην Premier και που έχει ζητήσει να φύγει) και ο Ντα Κόστα που ήταν στον Ολυμπιακό από το 2015 έως το 2017.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα